Lagan

Lagan är en tätort i Ljungby kommun belägen vid E4:an ca 10 km från centralorten Ljungby. Namnet har orten fått från ån Lagan, vid vilken den ligger. I Lagan finns bland annat dagligvarubutik, drivmedelsstation, hotell och restauranger, vårdcentral, apotek och frisör. Det finns förskola, fritidshem och skola F-9. I Lagan finns även sporthall, fotbollsplaner, en naturskön golfbana samt utomhusbassäng sommartid.

Domarydsvägen 1

Fastigheten är byggd 2019 och centralt belägen med närhet till affär och service. Den inrymmer 7 rymliga och ljusa 2-rumslägenheter på vardera 66 m² med egen uteplats eller balkong. Lägenheterna är utrustade med diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare. Det finns hiss till våningsplan 2.


Hjortstigen 14-22

Marklägenheter med egen liten trädgård belägna i centrala Lagan med 3 respektive 4 rum och kök. Till varje lägenhet finns carport och uteplats. Lägenheterna är utrustade med bland annat braskamin, diskmaskin samt tvättmaskin och torktumlare.


Kyrkvägen 2-20

Marklägenheter med 3 respektive 4 rum och kök vackert belägna intill Lagans golfbana. Till varje lägenhet finns egen parkering samt uteplats. Lägenheterna är utrustade med bland annat diskmaskin, microvågsugn samt tvättmaskin och torktumlare.


Storgatan 14

Fastigheten är belägen intill ett grönområde med lekplats i centrala Lagan, nära affär och service. Den inrymmer hyreslägenheter med 1 till 3 rum och kök.


Storgatan 31

Fastigheten är belägen mitt i centrala Lagan med affär och restaurang tvärs över gatan, frisör i grannhuset och förskola bara några hus bort. Den inrymmer hyreslägenheter med 1 till 3 rum och kök.


Storgatan 37

Denna charmiga fastighet ligger i centrala Lagan med närhet till affär, restaurang och service. På den lugna baksidan finns ett litet lusthus där man kan ta en fika och umgås med sina grannar. Fastigheten inrymmer fyra lägenheter med vardera 2 rum och kök.


Järnvägsgatan 10 & 12

Centralt belägna fastigheter med ett lugnt läge en kort promenad från affär och service. Fastigheterna inrymmer hyreslägenheter med 1-3 rum och kök, alla utrustade med balkong och diskmaskin.


Järnvägsgatan 18

Centralt belägen fastighet med ett lugnt läge en kort promenad från affär och service. Fastigheten inrymmer hyreslägenheter med 1-3 rum och kök, alla utrustade med balkong. Lägenheterna på bottenvåningen är tillgänglighetsanpassade. På baksidan finns ett charmigt litet lusthus där man kan fika och umgås med sina grannar.